level 70 prestige 10 بازی cod modern warfare 2
من از Feb 2015 عضو انجمن هکدکنسولز هستم. ( slmn_prk )
هک level و prestige بازی cod modern warfare 2
|
level 70 prestige 10 بازی cod modern warfare 2
برای هک پروفایل این بازی به دو نرم افزار نیاز هست :
1-Horizon ( حتما آخرین ورژن باشه ) برای دانلود تو نت بگردید . 2-MPDATA مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)
----------------------------------------------------------- اموزش اختصاصی از hackedconsoles 1-یک پروفایل جدید بساز 2-وارد بازی شدی پروفایل انتخاب کردید بروید مولتی پلیر بعد همین طوری برو داخل مپ . چند بار خودت بکش داخل مپ با نارنجک 3-فلش روی کنسول نصب کنید بعد پروفایل انتقال بده به فلش همراه دیتا پروفایل .( دیتا بازی mw2 ) 4- فلش به pc متصل کنید و Horizon باز کنید 5- از منو فلش تو نرم افزار بخش game انتخاب و بعد modern warfare 2 انتخاب کنید . 6- *اسم پروفایل * multiplayer progress for انتخاب کنید بعد راست کلیک extrax file بزنید . ( محل ریختن دیتا انتخاب کنید ) 7-MPDATA باز کنید بعد اون دیتا که تو مرحله قبل ریختید با استفده از open اجرا کنید . 8- مقدار ها بالا ببرید ( xp ,....) از پایین نرم افزار prestige انتخاب کنید . 9-حتما unlock everything بزنید . 10- سیو کنید دیتا (چند باز سیو بزنید ) 11- Horizon بازکنید و *اسم پروفایل * multiplayer progress for پاک کنید . 12- بعد همون محلی که پاک کردید دیتا را راست کلیک inject file بزنید و دیتا ای که خارج کردید و ویرایش کردید انتخاب کنید . 13- وارد بازی بشید اگر خواستید پروفایل انتقال بدید روی کنسول اگر نمیخواید مرحله 14 اجرا کنید . 14-محل سیو دیتا usb انتخاب کنید وقتی وارد مولتی پلیر شدید . مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)
2015-03-03, 11:21
خیل خیلی ممنونم..بسیار زیبا و دقیق بود ...بازم ممنونم
|
|