(2014-04-25, 14:46)Adminمرسی بابت پاسخ ، بله این بازیها که گفتید اجرا می شن . پس با خیال راحت آپ می کنم فقط یک سوال دیگه ، من بازی rivel رو وقتی اجرا کرد از من خواست که آپ کنم و بعد دستگاه خاموش و روشن شد ، از اون روز به بعد وقتی sin in می کنم ارور کانتک شدن به لایو رو میده ، چکار باید کنم /؟به نقل از
(2014-04-25, 14:19)vahidbnسلام دوست عزیزبه نقل از
سلام
من دستگاهی که خرید کردم elite 250 هست ولی دقیق نمی دونم Lt3 هست یا نه چطوری باید متوجه شم ؟
من راحت بازی های 97% رو کپی می کنم داخل هارد و با پخش آهنگ بازی رو ران می کنم ، بازی های برنر رو هم راحت ران می کنم ، این یعنی Lt3 هست ؟
سوال بعدیم اینه که این ورژن رو نصب کنم آیا سیو بازی هام و آواترام می پره ؟ اتفاقی برای کنسول نمی افته ؟ ممنون میشم راهنکایی کنید
در ضمن ورژن دستگام 16....537 هست ، تغییرات این نسخه چیه ؟ اصلا می خواد آپ کنم یا نه ؟
ممنون
برای اینکه مشخص بشه LT+3.0 نصب هست یا خیر، از بازی های جدید مثل (2014 FIFA World Cup Brazil یا GTA V) تست کنید اگر اجرا شد LT+3.0 نصب هست.
برای سیو بازی ها و آواتار نیز هیچ مشکلی پیش نمیاد.
اگر کنسول جیتگ نیست میتونید با خیال راحت نصب کنید. و اگه آنلاین بازی میکنید این آپدیت ها اجباری هستند و قبل از اینکه بتونید وارد محیط آنلاین بشید باید این آپدیت ها نصب باشند.
تغییرات در مورد امکانات ایکس باکس لایو هست و برای آفلاین تغییری داده نشده.